Top News - Belgjika po përballet me pasojat/ 31 të vdekur dhe gati 130 të zhdukur nga përmbytjet

Commenti

  • Nora Livalli
    Nora Livalli2 giorni fa

    Zot ndihmoji te gjithe

Il prossimo